Hogyan kell főzni a tilefish

A Tilefish egy mélyvízi hal, amely az Egyesült Államok keleti partja mentén él. A cseresznye a homárból és a kagylóból táplálkozik, ami enyhe ízű, kagylóra emlékeztet. Mint sok más mélytengeri hal, a cseresznye sokoldalú, és számos módon előkészítheti őket. Azonban, mint a tonhal, a csemegekalapot leggyakrabban sült, sült vagy grillezett. Sütjük a sütjük vagy a mély sült tilefish, de ez maszkolja enyhe, finom ízét.

Melegítsük elő a brojlert.

Ecsetelje a serpenyő serpenyőt az olívaolajjal, hogy megakadályozza a cserépfészek ragasztását.

Préseljük a citromlevet a tilefish fölé, és a sót és a borsot megszórjuk a halak fölé.

Három percig faszolja a cseresznyét. Ezután távolítsa el a serpenyőt, és kapcsolja be a tilefish-ot. Még két percig rágja őket. A tilefish készen áll, amikor áttetsző.

Távolítsa el a tilefish-t a sütőből és melegítse fel.

Melegítsük elő a sütőt 400 fokos fokra.

Rántott Tilefish

Sült tilefish

Grillezett tilefish

Az olívaolajat a sütőedény aljára öblítse. A tilefish mindkét oldalát megszórjuk citromlével vagy a kívánt salátaöntetekkel, és adjunk hozzá sót és borsot ízlés szerint. Helyezze a tilefish-t a sütőedénybe.

Süsse a tilefish 10 percig egy 1 cm vastag filé, vagy 20 perc egy 2 cm vastag filé. Fordítsa el a filmet félig a sütési idő alatt. Amikor a csemegekalapok készen vannak, áttetszőek lesznek.

Távolítsa el a tilefish-t a sütőből és azonnal szolgálja ki.

Ecsetelje a grillrácsokat az olívaolajjal. Melegítse fel a grill közepes vagy 350 fokos fokot.

Melegítsük fel a vajat és a lime juiceot egy serpenyőben közepes alacsony hőmérsékleten. Az elegyet gyakran keverjük addig, amíg a vaj megolvad. Tartsa meg a vajat a grillezéshez.

Helyezze a tilefish filét a grillre. Grillezni őket 10 percig, basting őket gyakran a lime juice és a vaj marinade. A tilefish nagyon sovány és gyorsan kiszárad a grillen, ezért figyelemmel kísérje a filéket. A csemegefák készek, amikor áttetszőek maradnak.

Távolítsa el a tilefish-t a grillből és azonnal szolgáljon.