Hogyan dobjam le a vállamat az én golf swingemben?

Amikor golfdobozról beszélünk, a rés egy képzeletbeli doboz, amellyel megnézed, ahogy címezel és eltalálod a golflabdát. A doboz oldalát a lábak közötti távolság határozza meg, és a golflabda a doboz külső vonalán fekszik. Ahhoz, hogy megértsük, milyen fontos a vállat a résbe dobni, képzeljük el, hogy egy golfklubot állva állunk felfelé állítva, ahelyett, hogy a dereknál hajlítottunk volna. Ebben a helyzetben lehetetlen a klubot a helyes belépő síkra dobni. Másfelől a túlságosan hajlító hajlás miatt a klub lassú ütemben lendül. A vállak helyes behelyezése a nyílásba elengedhetetlen a swinghez.

Válasszon ki egy klubot, melyet viszonylagos következetességgel talál. Irányítsd a golflabdát normális helyzetedben, és vizualizáld a nyílás oldalát, amely kifelé nyúlik a láb belsejéből.

Indítsa el a backswing-et és állítsa le, amikor a klub párhuzamos a talajjal. Ezen a ponton a fejed nem mozdult, és az elülső vállát, azaz a vállát a cél felé, elkezdett leesni a nyílásba.

Folytassa a backswing-et, és tartsa lenyomva, amikor eléred a csúcsot. Mutasson egy vonalat az első vállam tetejéről a golflabda felé. Ha a vonal nem éppen függőleges, forgassa tovább a csípőjét, és tegye le az első vállát, amíg a vonal függőleges. Vegye figyelembe a csípő forgását ebben a helyzetben.

Fogja el a labdát a szokásos álláspontjához. Indítsa el a backswing-et azzal a céllal, hogy forgassa a csípőjét, és a vállát a nyílásba dobja, hogy elérje a golflabda függőleges vonalát. Vegye ki a szokásos swinget, és emelje fel a vállát a nyílásból, ahogy követed.

Folytassa a gyakorlást a labdát, és dobja a vállát a nyílásba. Lőtt néhány lövést egy fa használatával, és megtanulod, hogy a vállat helyesen tegye le a nyílásba, miközben hosszabb klubokat leng. Gyakoroljuk a pitching-et és a forgácsolást, és tanuljuk meg a vállat helyesen a résen, amikor rövidebb klubokat ütünk.