Hogyan kell összeállítani a york 2001 multi edzőtermet

A York 2001 Multi Gym egy otthoni tornaterem, amely 54 edzésprogramot büszkélkedhet. Ezek közé tartoznak a padlótalpak, a lábgerincek, a lábszárnyak, a lábtörlések és az ülő csónakok. Az ellenállást 12 súlyú köteghez csatlakoztatott kábelek biztosítják, amelyek az ellenállás szintjét akár 140 fontot is elérhetik. A York 2001-es tornaterem készlet formájában kerül szállításra, és összeszerelésre kerül.

Csomagolja ki azokat a részeket, ahol a gép összeszerelését tervezi. Győződjön meg róla, hogy elegendő hely van, mivel a méretek 40 hüvelyk szélesek, 102 hüvelyk hosszúak, 82 hüvelyk magasak. Ellenőrizze, hogy van-e mindaz, ami szerepel a kapott alkatrészlistán.

Szerelje össze először a padot. Vegye ki a kárpitozott darabot, és tegye lefelé. Vegye ki a két lábszár darabját, és illessze azokat a pad egyik oldalára hat ¼ hüvelykes x 2 hüvelykes kerek csavarokkal. Csatlakoztassa a három fogantyút a lábak külső oldalán a használati utasítás szerint, így a csiga a padlóról kb. 2 ¼ cm. A kapcsokat 3/8 hüvelyk x 3 ½ hüvelykes hosszú csavarokkal rögzítik anyákkal és alátétekkel. Helyezzen 10 db négyzet alakú fekete dugót, és tegye be az egyes lábak és a záróelemek végébe. Fordítsa el a padot függőlegesen.

Csatlakoztassa a lábgerinc szerelvényt a padnak a csuklórúddal ellátott tartó végén. Csavarozza fel az álló darabot a két fogantyúhoz, 3/8-es x 3 ½-es csavarokkal, mindkét oldalán egy alátéttel, mielőtt a szárnyakat felhelyezi. Csatlakoztassa a kerek gumi ütközőket a használati utasítás szerint. Húzza a 42 hüvelykes kábelt a lábszárhoz, és etessze a pad alatt, hogy később csatlakoztatható legyen a súlycsomaghoz.

Helyezze az alapegység alapját a végső helyzetbe, mivel nehezen mozoghat, ha teljesen össze van szerelve. Csatlakoztassa a kis vízszintes rudakat az alapra. Helyezze a 3/8 hüvelyk x 3 hüvelykes gumi darabot a vízszintes rúd tetejére, hogy pihentesse a siklószerelvényt. Csatlakoztassa a magas, függőleges függőleges ívet az alaphoz és az ívelt oldaldarabokat, amelyek segítik az alaphoz való rögzítést. Csatlakoztassa a függőleges helyzetet vízszintesen a felső részen, ügyelve arra, hogy a fém konzol alul legyen.

Csatlakoztassa a tartóoszlopokat, amelyek a súlycsomagot a kis vízszintes rudak közé fogják. Csúsztassa be a súlyokat, egyenként, majd csúsztassa le a siklószerelvényt, amíg le nem áll a súlyokra. Csatlakoztassa a függőleges oszlopok tetejét a vízszintes rögzítéshez. Csatlakoztasson a padhoz a lábfej rögzítéséhez az álló egységhez és ellenőrizze, hogy az anyacsavarok és a csavarok szilárdak-e. Indítsa el az 55 hüvelykes kábelt a lengéscsillapító rúdra a két csigán keresztül a magas rúd elején és a csúsztató egység tetejéig. Hajtsa végre a 134 hüvelykes kábelt az alap hátuljáról a hátsó kerékcsavarral a magas sínen a csúsztatószerkezet tetejére. Csatlakoztassa a lassú lengéscsillapítót és a próbapadot.