Hogyan kell megtörni a csizma gyors

A tökéletes pár új csizmák kölcsönadhatnak Önnek az önbizalomnak, amellyel meg kell találnia az utcákat, vagy el kell mennie a túraútvonalra, de a túlságosan kedves rúgások hajlamosak arra, hogy a pepet a lépcsőből kivegyék. A stílustól függetlenül a valódi bőrcipőkre van szükség a legtökéletesebb, de még a nem bőr és a szintetikus anyagok is elkezdenek kicsit merevek. Természetesen a csizmák megszakítása időbe telik, de a módszerek kombinációjával felgyorsíthatja a folyamatot.

Használjon spray-palackot, hogy enyhén megkövesse a valódi bőrcipők belsejét félig dörzsölő alkohollal és fél vízzel. Ez a trükk segít meglazítani a bőr szálát.

Viseljétek a csizmáját anélkül, amennyit csak tudsz. Nem számít, milyen buta, úgy néz ki, minden perced, amit az új rúgásodban töltesz, segít felgyorsítani a behatolási folyamatot. Csatolja be a csizmáját, nem pedig laza módon. Amint a csizmája elég jól érzi magát a belső térben, kezdj el rajta kis szabadtéri kirándulásokon, például a gyaloglásnál és a kutya sétálásánál.

Vegyen olyan zoknit, amely legalább olyan vastag, mint amit általában a csizmájával visel. Még jobb, kétszer két páros vastag zokni. A teljes szemcsés bőr csizmákhoz enyhén nedvesítsen pár vastag zoknit és viselje őket, miközben megtöri a bakancsot, hogy felgyorsítsa a behatolási folyamatot. A legfontosabb szó a “könnyedén” – ne áztassa a csizmáját, vagy károsíthatja őket, és fájó lábakkal végződhet.

Két törölközőt felhúzva, és mindegyik cipőben szorosan rögzítsen, amikor nem viseled őket. Ez megakadályozza az áttörési folyamatot, ha nem vagy aktív, és segít a csizmák megtartásában.