Galvestonban halászó forró pontok

Amikor a Galveston-i halászatról van szó, két lehetőséged van: az öböl vagy az öböl. A Galveston a dél-tó partjainál fekvő barrier sziget, csak egy Houston-i darabon. A sziget északi oldalán a Galveston-öböl, a déli oldal a Mexikói-öböl felé néz. Az öböl rengeteg foltos pisztrángot, vörös halat és lepényhalat eredményez, de a legnagyobb tarponhoz tartozó Texas államrekordot akkor határozták meg, amikor egy 220 fontot húztak ki az öbölből. A horgászoknak nehéz választásuk van, amikor eldönti, hol kell halászni.

Beszélj egy nagyapa klauzuláról

Az első vonal elhagyása előtt a halászoknak tudniuk kell, hogy a Texas halászati ​​engedély mindenki számára – a helyi lakosok és a nem helyi lakosok számára – szükséges, hogy a halakat Texas állami vizekből vegyék ki. Az engedély kiterjed minden halászathoz szükséges halászhajóról a rúdra és a tekercsre. Ez a követelmény azonban két esetben mentességet élvez: A 17 évnél fiatalabb gyermekeknek nincs halászati ​​engedélyük, és 1930 szeptember 1-je előtt született Texas lakosok sem. Ez nem jelenti azt, hogy az összes idős ember mentes az engedélyezés alól. A 65 éves és idősebb Texas szeniorok 1930. szeptember 1. után születtek halászati ​​engedélyre.

A Tengeri Bölcsőt köszörülve

Az egyik oka annak, hogy a Galveston-öbölben olyan gazdag a hal, mert ez egy torkolat, egy olyan víz, amelyben a só és az édesvíz egyesítik a tápanyaggal gazdag virtuális tengeri élővilágot. A legnépszerűbb hely, ahol a vonalat ebbe a sokaságba irányítjuk, a Dél-Jetty-on található a sziget keleti csúcsán, ahol a Seawall Boulevard találkozik a Boddeker úton. Egy másik jó hely a Seawolf Park mólója a szomszédos Pelican-sziget csatornáján. Vedd fel a Galveston-pályát Pelikán-szigetre, és kövesse Seawolf-ot a déli végén. A horgászkikötő mosdókkal, zuhanyzóval és snack bárral rendelkezik. Nyitva tart 6: 00-18: 00 között.

A Reel Deal a tengerparton

A Galveston-sziget Mexikói-öböl partjai széles homokos strandokat és számos sziklás mólót kínálnak. A Galveston Island State Park különösen kedvelik a horgászokat, hiszen az öbölben szörfözhetsz, majd átkelhetsz a sziget másik oldalára, és elhagyhatod a vonalat a Galveston-öbölbe anélkül, hogy elhagynád a parkot. A sziklás partszakaszok a Seawall mentén is népszerű foltok, hogy néhány lándzsát, juhászkutyát, bika vöröset vagy akár alkalmi bika cápát vagy tarponot felakasztanak. Minden ilyen helyet ingyen szabad halászni, de ne feledkezzen meg a cápákra vonatkozó szabályról: napi egy fő, a határ.

Egy kis kikötői nyomás

A sziget öböl oldalán két halászkikötő található, a 9001 Seawall Blvd.-ben a Galveston Halászati ​​Móló és a 61. Seawall Blvd 61. utcai halászkikötője. Mindkettő díjat számít fel. De mivel a világ rekord 30 fontos sima puffer halat fogtak le ugyanazon a mólón, ahol Texas állam tarpon rekordot állítottak be, a fogás valószínűleg megéri a költséget. A Galveston Halászati ​​Móló, ahol mindkét rekordot meghatározták, a leghosszabb magántulajdonban lévő móló Texas és Maine között. A kettős fedélzet felépítményének végén egy leült étterem található. A megkülönböztető lila és sárga 61. utcai halászati ​​kikötő közben egy csali és boltüzlet található, ahol felszerelést lehet bérelni vagy megvásárolni. A felső megfigyelő fedélzeten snackeket, üdítőitalokat, sört és margaritákat kínálnak azok számára, akik csak meg akarják nézni az akciót.