Mennyi súlyt veszíthetek 21 nap alatt?

Három hét nem jelent sok időt a fogyásért, és nincs elég ideje, hogy új, egészséges táplálkozási szokásokat fejlesszen ki, amelyek egész életen át tarthatnak. De ha feltétlenül szükséged van arra, hogy 21 nap alatt – talán egy alkalommal egy életen át tartó különleges eseményen – átengeded a fontokat, akkor van néhány olyan stratégiája, amellyel segíthetsz a karcsúbb időben. Az Ön végül elveszített súlya attól függ, hogy melyik stratégiát választja.

Ha orvosi oka van, amely megmagyarázza a sürgős fogyás szükségességét, a Texas-Southwestern Medical Center szerint igazolható az orvosi felügyelet mellett. Ezek a programok, amelyeket általában az egyetemek vagy a nagyobb egészségügyi központok működtetnek, általában napi 800 kalóriát tartalmazó folyékony táplálékokat használnak. Olyan tanácsadást is magukban foglalnak, amelynek célja, hogy megváltoztassa életmódját annak érdekében, hogy foglalkozzon azzal az okokkal, amelyek elsősorban túlsúlyosak. Ha teste naponta körülbelül 2000-2.500 kalóriát éget, akkor akár 10 fontot is veszíthet. 21 nap alatt az ilyen típusú étrendre.

Az alacsony szénhidrátszintű étrend jól működik az eredetileg, hogy gyorsan fogyjon, sőt, az alacsony szénhidráttartalmú étrendben gyorsabban csökkenti a kilogrammokat, mint az alacsony zsírtartalmú étrend, a University of Maryland szerint Egészségközpont. A népszerű Atkins diéta program első szakaszában például a résztvevők naponta legfeljebb 20 g szénhideget fogyasztanak – és meglehetősen gyakori, hogy 5 lbs súlycsökkenést tapasztalnak. Egy hét az étrendet követõ emberek körében. Ezért, ha követi az ilyen típusú alacsony szénhidráttartalmú étrendet 21 napig, akkor potenciálisan akár 15 fontot is veszíthet. Legyen óvatos, mivel a kutatók még nem fejezték be a nagyon alacsony szénhidráttartalmú diéták hosszú távú hatásainak értékelését.

Az egyszerű étrend változásai – a sárgarépa botok helyettesítésére – meglepően gyors hatással lehet a súlyára, hiszen a Columbia Egyetem szerint új edzésprogramot hozhat létre. Bár nem valószínű, hogy Atkins-stílusú súlycsökkenést eredményez 15 lbs. 21 nap alatt, ha csak egészségesebb étkezést és edzést kezdesz, néhány eredményt látsz majd, és könnyebben tudod ezeket az eredményeket fenntartani. Ha naponta 400 kalóriát vág ki a szokásos táplálkozásból, és naponta 400 kalóriát éget el az új fitness-rutinnal, akkor körülbelül 5 fontot veszítesz. Három hét alatt.

Tényleg jobb, ha elkezdi a diétát és a fitneszprogramot lassan és gondosan, mint a Columbia University szerint. Kevesebb sérülést kockáztat fel, és csökkentheti az esélyeit, hogy a programban elégethet, mielőtt valódi eredményeket lát. Lehetséges, hogy akár 15 fontot is veszíthet. 21 nap alatt, de nagyobb valószínűséggel tartja a súlyát, ha csak 5 fontot veszít. Függetlenül attól, hogy melyik súlycsökkentési módszert választja, beszélje meg terveit és az aktuális egészségi állapotát az orvosával mielőtt bármilyen programot megkezdenél.

Medikusan felügyelt étrendek

Alacsony szénhidráttartalmú diéták

Diéta és edzés

szempontok