Jó újévi állásfoglalások a tizenévesek számára

Az új év kínálja a tinédzsernek azt a lehetőséget, hogy tükrözze, hogy ki ő valójában, szokásait és tevékenységeit, valamint azt, ahogyan ő kölcsönhatásban van a körülötte lévőekkel. Míg a te tinédzser úgy gondolhatja – ahogy te is -, hogy ő a csúcsok, az újévi határozatok lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy célokat és célokat tűzzenek ki az elkövetkező évre. A tinédzserekre vonatkozó jó állásfoglalások közé tartoznak az ötletek olyan tömbjei, amelyek segíthetnek neki a kapcsolatok, a családi élet és az iskolai munka javításában.

barátok

A tizenévesek egyre inkább függetlenek a családjuktól, és egyre inkább a társadalmi kapcsolatokra támaszkodnak, rámutat a KidsHealth. Az újév egy olyan ünnep, amely lehetőséget ad a tinédzsének arra, hogy tükrözze barátságait, és társadalmi döntéseket hozzon létre. A tinédzsere úgy érezheti, hogy az elmúlt évben még mindig nem volt ott a BFF-hez, mert jelentős időt töltött a barátnőjével. Újévi állásfoglalása ezután arra törekszik, hogy egyenletesebbé tegye az idejét romantikus és barátságos kapcsolatai között. A barátok kategóriájába tartozó egyéb határozatok közé tartozik az új barátok készítése, a többi gyerek empatikusabb kezelése, elkerülve az alkalmi cselekvéseket és a mások véleményének elfogadását.

Fizikai erőnlét

Ha a tini nagyobb valószínűséggel fekszik a kanapén, mint a kocogópálya, akkor talán néhány fizikai alkalmassági megoldást is bele kíván adni újévi listájába. Bár a tinédzsernek lehet egy tökéletesen vékony alakja, ez nem jelenti azt, hogy mindig a szükséges mennyiségű tevékenységbe kerül, amelyet az életkorának egy személynek szüksége van az egészséges életmód fenntartására. Bár az Egyesült Államok Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja szerint a serdülők naponta legalább 60 perc fizikai aktivitást igényelnek, a középiskolások mindössze 19 százaléka hetente ötször több mint 20 percet használ. Ha a tini nem felel meg, vagy közeleg a CDC irányelveihez, azt javasolja, hogy határozzon meg, hogy aktívabb legyen. El kell kerülnie az általánosakat, hogy “több edzést végzek”, és olyan részletekre koncentráljak, mint például: “Legalább 30 percet kocogni fogok minden nap az iskola után.

Iskola

A tinédzser egyenesen vagy, vagy az ő fokozata kissé a hiányzó csillogás oldalán? Miközben valószínűleg nem lesz rossz minőségű, az újév határozata, hogy kiemelt szerepet kapjon az akadémikusok számára minden tinédzser számára. Ha a tinédzsernek van egy bizonyos területe – például a történelem vagy a biológia -, amely állandó problémát jelent, arra kéri, hogy határozza meg álláspontját egy meghatározott százalékkal vagy legalább egy betűvel. Egyes tizenévesek elfogadható minőségűek lehetnek, de javíthatják általános GPA-jukat, ha több időt és erőfeszítést tesznek be. Ebben az esetben a tinédzser megteheti, hogy egy órával többet szeretne tanulni, mint jelenleg.

Család

Míg a független tinédzser több időt tölt a barátaival, mint te, ez nem jelenti azt, hogy a családi kötelék pillanatai ki vannak zárva. Ha a tinédzsere állandóan koncentrál a társadalmi életére, elsőbbséget élvez a szülei vagy testvérei fölött, akkor tudassa velünk, mennyire fontos neked. Kérd meg őt, hogy készítsen egy határozatot, hogy több időt töltsen a családdal. Ez nem jelenti azt, hogy fel kell adnia a péntek esti iskolai labdarúgó játékokat, vagy fel kell hagynia a barátaiban a bevásárlóközpontban. Ehelyett elhatározhatja, hogy hetente egy éjszakát tölt egy családi tevékenységbe, például otthoni mozi estére, vagy pizzájával a testvérével. Egy másik könnyen követhető megoldás ebben a kategóriában az, hogy egy családi vacsorára induljon. Mivel máskülönben meg kell enni, miért nem akarja megmenteni veled és a család többi tagjával?