Hogyan lehet főzni egy új, angolos főtt vacsorát egy edényben

Az ír sok tradíciót hozott New England-be, beleértve a szódafürtös kenyeret és a sült marhahúst és a burgonyát. A New England-i főtt vacsora, amelyet ír-főtt vacsorának is neveznek, nem csak a Szent Patrick-napra vonatkozik. Élvezheti az ebédlő, töltő ételt bármikor. Annak ellenére, hogy a főtt vacsora meglehetősen kevés összetevőt tartalmaz, kevés előkészítést igényel főzés előtt. A Crock-Pot-ban elkészített egyéb ételekhez hasonlóan – a lassú tűzhely márkájának védjegye – egyszerűen összeállítja az összetevőket és dobja be őket, így a vacsora ideális egy mozgalmas hétvégére.

Dörzsölje a sült marhahúst a hozzá tartozó fűszer csomaggal. Ha nem jön a fűszerezéssel, dörzsölje meg 1 evőkanál. Durva só.

Combine the corned marhahús, víz és só a Crock-Pot-ban. Fordítsa a lassú tűzhelyet magasra, és hagyja a sült marhahúst 30 percen át.

Fordítsa a hőt közepes alacsonyra, és helyezze a sárgarépát, a vörös burgonyát, a sárga hagymát, a káposzta és a fehérrépa a Crock-potra a sült marhahús körül. A sárgarépát és a burgonyát az alján kell mennie, a közvetlen hőhöz legközelebb esik, és a káposzta és a fehérrépa felül kell lennie.

Főzze meg a sült marhahúst és a zöldségeket három órán át alacsony hőfokon. Amikor a hús elkészült, könnyen be kell helyezni egy villát a sültbe.

Távolítsa el a sült marhahúst és a zöldségeket a Crock-Pot-ból, és vigye át a tálaló ételeket. Tálaljuk a szóda kenyér szeletével.