Hogyan kell alkalmazni Newton mozgás törvényeit gyakorolni

A mozgás módja Newton mozgási törvényei szerint határozható meg. A fizikai képzési módszerek a tehetetlenség, a gyorsulás és az ellenforradalom törvényein alapulnak. Ha fizikailag aktív, vagy egyenes vonalban, vagy egy szögmozgásban mozog, amely magában foglalja a forgást, és nem a mozgást előre. Ezek a mozgások, milyen gyorsan végzed őket, és a gravitáció hatása a testeddel azonosítható Newton mozgás törvényével.

Növelje edzésének kihívását Newton első mozgásszabályával. Ez a törvény kimondja, hogy egy test mozgásban marad, hacsak egy külső erő nem cselekszik. Csökkentse a tehetetlenség hatását az edzésekre, mivel a tehetetlenség folyamatosan halad előre, megváltoztatva azt a felületet, amelyen gyakorolja. Gyakorolj olyan felületeken, amelyek előremutató mozgását okozzák, így több energiát kell használni ahhoz, hogy előre haladj. Például járófelületen homokkal, vagy gumi szőnyegeken végzett aerob gyakorlást végezzen fa padló helyett. Kerékpár kavicson keresztül a járdán.

Intenzitása az edzéshez Newton második mozgásszabályával. Ez azt jelenti, hogy egy test sebességét erőnöveléssel lehet megváltoztatni. Fújjon be a szélbe, hogy ellenálljon edzésének. Ha egy nagy dombon kerékpározik, maradjon ülve, hogy növelje az utazás intenzitását. Csatlakoztasson egy ellenállási sávot a derekához, rögzítse azt a medence oldalán lévő falhoz, és ússzon az erőre helyezett erővel, hogy növelje az úszás intenzitását.

Alkalmazza Newton harmadik mozgás jogát az edzés edzésére. Ez a törvény kimondja, hogy “minden cselekvésnél egyenlő és ellentétes reakció van”. Növelje azt a sebességet és intenzitást, amellyel a talajhoz csatlakozik, hogy földre lépjen, vagy egyenlő mennyiségű erőt visz vissza a testtől a testén keresztül, ez pedig erősebb izomösszehúzódásokat okoz. Hajtson végre egy ugrást egy 12 hüvelykes dobozból, és álljon egy guggolásba, hogy megerősítse a lábadat, vagy hajtsa végre a mozgás tetején egy ugrást, emelje fel a kezét és lábát a padlóról a leszállás előtt, és ismételje meg a pushup-ot.