Ghb és fogyás

A súlycsökkentő ipar az embereket a leggyengébb pontokon támadja meg. Sok diétát és kiegészítõt állítanak fel, amely azt állítja, hogy segít Önnek a súlycsökkenés gyorsaságában anélkül, hogy aggodalomra adna okot a termékeik vásárlóinak egészségére és jólétére. Egyes diéták negatívan befolyásolhatják az Ön egészségét, azonban kevesen képesek megölni Önt. A GHB-t a sötét történelem ellenére már fogyókúra-kiegészítésként értékesítik. Beszéljen orvosával és oktassa magát, mielőtt elérné a GHB-t.

Azonosítás

Gamma-hidroxi-butirátot vagy GHB-t először 1960-ban szintetikusan állították elő, és 1990-ig táplálékkiegészítőként kapható. Eredetileg érzéstelenítésként és alkoholizmus és depresszió kezelésére alkalmazták. Ma már kapható kataplexiás kezelésre, amely a narkolepsziához kötődik. Fehér por alakban vagy tiszta folyadék formájában jön, szagtalan, de lehet sós íz. A GHB sok utcanevet, például Liquid Ecstasy, Scoop, Easy Lay, Georgia Home Boy, Grievous Bodily Harm, Liquid X és Goop segítségével megy.

Funkció

A GHB központi idegrendszeri depresszáns gyógyszer, nyugtató és érzéstelenítő. Alacsony dózisokban eufória, álmosság, zavartság és memóriazavar érzést okoz. Alkohollal együtt növeli az alkohol depresszív hatásait. Magasabb dózisokban csökkenti a légzést, görcsöket, eszméletvesztést, kómát, hányingert és látászavarokat okoz, és esetleg halált okozhat. Sürgősségi orvosi segítséget kérjen, ha bármilyen ilyen tünetet tapasztal.

Hatások

A GHB hatásai gyorsan érzékelhetőek – 10-20 percen belül a gyógyszer szedése után. A hatás 3-6 óra. Alkoholos kezelés esetén a mellékhatások kifejezettebbek lehetnek. A GHB toleranciája ismételt felhasználás után is kialakulhat, habár a mellékhatásokra való tolerancia nem fordul elő. A függőség krónikus használat esetén lehetséges.

tévhitek

Egyes vállalatok eladják a GHB prekurzorokat, mint a fogyás módszerét, és egyes testépítők a GHB-t használják, mert úgy vélik, hogy növelik az izomtömegüket. A GHB enyhe növekedést okoz a növekedési hormon szintekben, azonban nincs klinikai bizonyíték arra, hogy a GHB-kiegészítők hatással lehetnek az izom- vagy zsírmintára. A GHB-prekurzorokat, például a GBL-et és az 1,4-BD-t az élelmiszer-élelmiszeriparban “biztonságos alternatívákként” értékesítik a GHB-nek, de mellékhatásai ugyanolyan hatékonyak, mint a standard GHB.

Figyelem

1990-ben az FDA betiltotta az Egyesült Államokban értékesített GHB-t, és 1999-ben figyelmeztetést adott ki a prekurzor gyógyszerekről, a GBL és az 1,4-BD-ről. A GHB a leggyakrabban a “nappali rapás drog” néven ismert, mivel az amnéziát okoz. A gyógyszerek előállításához szükséges anyagok elérhetők az interneten, így az illegálisan rendelkezésre álló anyagok közül az “otthoni sört” ismeretlen, GHB, GBL vagy 1,4-BD szintekkel. Az Egyesült Államok Kábítószer-Végrehajtó Hivatala a GHB, a GBL és az 1,4-BD nevű “ragadozó kábítószerek”. A ragadozó kábítószerek miatt az áldozat nem képes visszafojtani a harcot, tudatában a környezetüknek, és nem tud elég emlékezni a büntetőeljárásra.