Otthoni edzés a kickboxozáshoz

A kickboxing intenzív jellege megköveteli a magas szintű képzést. Függetlenül attól, hogy részt vesz-e csak az egészségügyi ellátásokban, vagy tervezed, hogy belépsz a gyűrűbe, rendszeres edzés a jól felszerelt tornateremben, a legjobb módja annak, hogy merüljön el a sportban. Ha az ütemezés bonyolult és nem tud képzõdni, akkor nyújthat, kipróbálhatja és kipróbálhatja a harci elveket otthon, hogy tartsa a játékot és maradjon harcban.

Stretch for Prevention and Accuracy

Minden alkalommal, amikor a kickboxolásra készülsz, fontos, hogy alaposan nyújtsd. Végezzen dinamikus szakaszokat egy könnyű öt-tízperces kardio bemelegedés után. Ezeket a szakaszokat úgy hajtják végre, hogy a láb emelkedik az elülső, az oldal és a hátsó, növekvő magassággal és intenzitással. Kezdje a 12 lábszárnyakészletet a térdmagasság 25 százalékos sebességével. A következő sorozatban felemelkedik a felállás, felemelve a lábát a derék magasságára 50 százalékos sebességgel. Ha lehetséges, dolgozzon a mellkas, a váll és a fej magassága végett, 100 százalékos sebességgel. Az edzést követően végezze el a statikus szakaszokat úgy, hogy az ütköződéseket és az elülső részeket a padlóhoz közelíti, mivel kényelmesen el tudja nyerni őket. Tegye ezt 30-60 másodpercig.

Kardio kondicionálás a küzdelemhez

Van egy régi mondás a harci sportkörökben: “Nem olyan jó, hogy harcolhat, hanem mennyi ideig tudsz harcolni a jó ellen.” Ez azt jelenti, hogy ha túl korán elfogy a gáz, akkor veszítesz. A kickboxing körök a nemtől függően 2-3 percig tartanak, és egy mérkőzés legfeljebb 10 fordulóig tarthat. Tedd magad egy otthoni edzésen, ami imitálja a harcot. 20 térd felemelkedik, 10 mindkét oldalon, és 10 guggoló tolóerő, majd árnyék doboz 30 másodpercig, folyamatos háromperces hurokban. Pihenjen egy percig, és ismételje meg a ciklust 10 alkalommal.

Egyszerű szokások a jó védelemért

A csapások elkerülése és azok elkerülése kulcsfontosságú stratégia a károk minimalizálása és a küzdelemben. Ha otthon dolgozik, hangsúlyt fektessen az õrségére, a lábfejre és az alacsony lendületek blokkolására. Gyakoroljon előre, hátrafelé és oldalról oldalra, és tartsa a kezét egy őrségi pozícióban, és a könyökét, hogy fedezze a midsection-t. Minden alkalommal, amikor befejezte a véletlenszerű keverést, végezzen egy nagy blokkot az első lábával. Ez a fúró mindkét oldalán vezet – előre és hátra három percig. Pihenjen egy percig, és ismételje meg.

Tartson szilárd alapot ütőfúrókkal

Az ismétlődő izmok megerõsítése kiváló módja a hatékony sztrájk megõrzésének. Fúrjon meg magadat a mérkőzés során használt minden lényeges rúgóra. Jó formátumban 10 ismétlésenként minden egyes rúgás beállítása. Az első rúgások, az oldalsó rúgások és a kerekek mindkét lábról indulnak – alacsony, közepes és magas célokat célozva. A kézi fúróknak tartalmazniuk kell ütéseket, kereszteket, horgokat és ugrások. Punch-ot 80 százalékkal páratlan számú kombinációban, mint a dudál, a kereszt és az ugró, vagy a dudor, a kereszt, a horog, a kereszt és az ugró. Végül, árnyék doboz közepes tempóban, háromperces lépésekben, összekeverve a rúgásokat és a lyukakat használható kombinációkba. Ne felejtsd el tartani az őrződet.