Mennyi súlya van a futópadnak a proformos kereszteződésben?

A ProForm Crosswalk 370e futópad a ProForm otthoni használatra készült edzőgép. Bár a cég honlapján már nem érhető el, továbbra is elérhető harmadik fél kiskereskedőin keresztül, vagy másodszor is. A Proform legújabb modelljeihez hasonlóan, például a Power sorozatnál a Crosswalk jelentősen kisebb súlyhatárokkal rendelkezik. Mindig győződjön meg róla, hogy a Crosswalk futópadot megfelelően használja és tárolja.

A ProForm Crosswalk 370e 2,25 csúcsos teljesítményű motorral van felszerelve. Ez súlya 150 font, és képes támogatni akár 250 fontot. A futópad öv mérete 17 cm széles és 50 hüvelyk hosszú, és képes futtatni akár 10 mph-es lépésekben a 0,1 mph. A lejtés szintén 1,5 és 10 százalék között állítható. A Crosswalk futópad kényelmesen behajtható a gyors tároláshoz.

Az újabb ProForm futópadok nem csak több súlyt támogatnak, hanem több lehetőség áll rendelkezésre. A Power sorozat akár 350 fontot is képes támogatni, nagyobb övvel rendelkezik, és akár 12 km / órás sebességgel is elérheti a 15 százalékos lejtést. Ha nehezebb vagy keres egy futópadot, amely intenzívebb edzést nyújt, az újabb modellek többet kínálnak. Azonban, ha súlya 250 font alatt van, és arra törekszünk, hogy valamilyen könnyű kardiót is beépítsen az edzésprogramba, akkor egy másodlagos Crosswalk 370e egy költséghatékony lehetőség.

A ProForm Crosswalk futópad két előre beprogramozott edzést tartalmaz a kézi üzemmód mellett, amely alkalmas minden kezdő futónak. Az 5K Run program fokozatosan 6,5 km / h-ra emelkedik, és rögzíti a hátralévő távolságot, amíg befejezi a futást. A 30 perces kihívás program 30 egyperces időszakra van osztva, és percenként automatikusan különböző sebességre állítja be.

A Crosswalk lehetővé teszi, hogy napi kalóriatervet állítson be, és impulzusérzékelőt biztosít a szívritmus méréséhez. Ugyancsak egy karcsatlakozóval rendelkezik, amely segít a felsőtest kondicionálásnak a kardio-rutinba való beépítésében, a karok, a vállak és a háton történő mozgás végett egy teljes test edzéshez. Lehetőség van a felső kar karimák ellenállásának megváltoztatására és az intenzitás változtatására.

Gépi adatok

Egymás melletti összehasonlítások

Edzésprogramok

Más funkciók