Hogyan tisztítsam meg a gyapjú papucs belsejét?

A papucs vonalához használt gyapjú egy hosszú hajú kecske vagy juh puha rétege. A kényelmes pulóveres bélelt papucs segít a lábad kényelmében tartani a hidegebb téli hónapokban. Heteknek vagy hónapoknak a szervezet természetes olajjainak, izzadságának és szennyeződésének a kitettsége után a gyapjúbéléssel ellátott papucsok elmosolyodhatnak és szaglanak. A gép mosása helyett a papucsokat, amelyek tönkretessék a gyapotot, tiszta és szagtalanítsa őket kézzel.

Készítsen keveréket 1/2 literes langyos vízből és 1 evőkanál enyhe mosószerből. Keverjük össze a keveréket a szappan hozzáadásával. Az “enyhe” mosószappan nem tartalmaz festéket vagy illatanyagokat.

Nedvesítse meg a fehér mosogatórongy sarkát a szappanos vízzel, és gyengéden tisztítsa meg a gyapjú-bélelt papucs belsejét. Kerülje el a papucsok erőteljes dörzsölését, és gyengéden dörzsölje a szövetet.

Öblítse ki a fehér mosogatószert. Húzzuk ki a ruhát, amíg csak nedves, nedves és nedves, és a szőrszálas maradványok eltávolításakor elkezdjük felhúzni a gyapjú bélést. Folytassa mindaddig, amíg mindkét papucs bélését le nem fedte. A nedves ruhát tiszta, száraz mosogatóronnyal simítsa be a felesleges nedvességre.

Állítsa be a papucsot természetes fényben, távol a közvetlen napfénytől, és hagyja teljesen megszáradni őket. Száradás után minden egyes papucsban egy könnyű réteg szódabikarbót szórjon le. Engedjük meg, hogy a szódabikarbóna, amely segít a fennmaradó szagok kivonásában, egy órán át üljön le.

Rázzuk fel a papucsokat egy szemeteskosárra vagy kívülre, hogy eltávolítsuk a szódabikarbónát. Használjon kézzel vagy egy teljes méretű porszívó tömlőjét, hogy felszívja a maradék szódabikarbónát. Óvatosan öblítse le a gyapjú bélést egy drótkefével, hogy visszaállítsa a napot, mielőtt viselné.