Hogyan számíthatja ki a párt számára szükséges élelmiszer mennyiségét

A párt tervezésekor biztosan nem akarsz elfogyasztani az ételt, hogy a vendégek elfogyaszthassanak, és a maradékanyagok elhullhatnak. Pontosan kiszámolva, hogy mennyi élelmiszert kell személyenként, hogy segítsen kezelni az étel mennyiségét, amelyet fel kell készíteni, és mennyi kell italra és italra. Az udvarias vendégek segítségével, akik emlékeznek az RSVP-re, megfelelő módon megtervezheti a pártot, hogy elegendő ételt tudjon megtenni.

Számolja meg a pártra érkező embereket. Remélhetőleg a párttagok visszajuttatták az RSVP kártyáikat. Ha még nem kaptál választ, egy gyors telefonhívás, hogy megnézzük-e, hogy jönnek-e, megfelelő módja annak, hogy felmérje az embereknek a párton való részvételét. A céges szám segít abban, hogy jobban tervezhessen, csak győződjön meg róla, hogy elegendő ételt ad hozzá egy pár extra számára.

Tervezze meg a menüjét, és döntsön arról, hogy csak előételeket vagy teljes ételt szeretne kiszolgálni. Ha csak előételeket szolgál fel, személyenként többet kell tervezni, mivel általában kevésbé töltődnek be. Egy teljes vacsorával minden egyes tanfolyamra mérsékelt összeget tudsz kiszolgálni anélkül, hogy aggódnád a vendégek éhesen.

Legalább öt előétel és főétel alkalmával számoljon meg személyenként óránként, és ennek megfelelően tervezze meg az ételt. Az első két órát követően, a GreatPartyRecipes.com megjegyzi, hogy a legtöbb vendég csak három órát eszik. Győződjön meg róla, hogy bőven van a helyiségben keringtetni, és tartsa meg a melegítést, hogy töltse ki a tálcákat, ahogy a hors d’oeuvre elfogy.

Vegye meg a megfelelő étkezés mennyiségét minden egyes személy számára. A BirminghamPartyPlanner.com 6 uncia egy főre vonatkozik a fő hústartályra, négy uncia tészta főételre és két uncia egy adagonként.

Gondosan tervezze meg a desszerteket és italokat. Amikor a desszertről van szó, személyenként egy darab torta vagy egy jégkrém van. Tervezzen három cookie-t személyenként, amennyiben azok a desszert menüjébe tartoznak. Alkoholtartalmú italok esetén készítsen egy gallont minden tíz ember számára, ha nem alkoholtartalmú, és győződjön meg róla, hogy legalább egy üveg minden népszerű alkoholt, mint a rumot, a scotchot, a gin és a vodkát, egy üveg bort három emberért és sok keverő Mint a klub szóda és a limes, mondja a “Real Simple” magazin.

Vegyen elegendő ételt legalább öt extra személy részére, váratlan vendégek esetén. A raktáron eldobható konténerek a kezében, így extra vendégeket küldhet a vendégeknek.