Hogyan kell tisztítani egy munchkin palack melegebb

Az Oregon Egészségügyi és Tudományos Egyetem a mikrohullámú sütő helyett a palack felmelegítő egységgel történő fűtését javasolja az égési sérülések kockázatának csökkentése érdekében. A palackmelegítők gyors, egyenletes melegítést biztosítanak a mikrohullámú összetételű forró pontok egyikével sem: a Munchkin palack és az élelmiszer-melegítő segíti a mozgalmas szülőket, hogy gyorsan felmelegítse az ételeket vagy a palackokat, és tökéletes méret az egyetlen palackhoz vagy az ételekhez. Mint minden palackozó, ez az eszköz rendszeres tisztítást és karbantartást igényel a kórokozók megölése és a berendezés megfelelő működésének biztosítása érdekében.

Húzza ki a készüléket a falról, és hagyja teljesen hűlni, mielőtt elkezdené a tisztítási folyamatot.

Távolítsa el a műanyag poharat, a fedőt és a cumi kosarat a melegebb aljzatból.

Helyezze ezeket a műanyag tárgyakat egy tál meleg, szappanos vízbe. Használjon rongyot vagy törölközőt minden tétel megtisztítására, majd öblítse le a maradék szappan és törmelék eltávolítására. Minden elemet szárítsa meg a törülközővel, vagy hagyja szárítani őket.

Kis mennyiségű folyékony mosogatószert kell mosogatni egy nedves szivacsra. Törölje le a palack melegítőjének belsejét és külsejét a szivaccsal. Törölje le újra egy tiszta szivaccsal vagy törölközővel, hogy eltávolítsa az összes nedvességet.

Öntsön 2 oz. Fehér ecetet a palack melegítő egységébe. Add hozzá 4 oz. Hideg vizet, és hagyja, hogy a keverék néhány percen át üljön a kamrába, hogy leengedje az egységet. Ürítse ki a készüléket és öblítse le vízzel minden mész vagy ásványi lerakódás eltávolítása után.