Hogyan kell a vérsejteket tisztítani

Az emberi test kb. 5 liter vér kerül forgalomba bármikor, amely sejtekből és plazmából áll, jegyzi meg a Franklin Intézet. A vér folyékony része a plazma, és a vér szilárd része vérsejt. A Nemzeti Vese- és Urológiai Betegségek Információk A Clearinghouse azt állítja, hogy a vese feladata, hogy naponta 200 liter vért rendeljen, és hogy a vesék naponta több mint 2 kvarcnyi hulladékot távolítsanak el a vérből. Időnként alternatív megoldásokat is igényelhet a vér további tisztítására. A vér tisztított tulajdonságainak megőrzése a megnövekedett egészségre és a várható élettartamra.

Naponta 6-8 pohár vizet fogyaszthat. A Nebraska-i Egyetem szerint a vízhiány magasabb halálozási arányt mutatott, mint más tápanyagok hiányosságai. A víz a szervezet egyéb tápanyagainak és elemeinek szállítási mechanizmusa. Úgy működik, hogy eltávolítja a hulladékot, és alapvetőnek tartja a vér tisztítását.

Indítsa el az éhezést. A böjtölés gyorsan eltávolítja a méreganyagokat a vérből, és lehetővé teszi a tisztítást. Miközben gyorsan tartja magát hidratált ivott tápanyag gazdag gyümölcslevek, mint a sárgarépa, cukorrépa és citromlé. A megfelelő vízfelvétel elengedhetetlen a kiszáradás megelőzése érdekében. Gyorsan a test meggyógyul, és javítja a szervi károkat. Gyors beindulás előtt konzultáljon orvosával, hogy megbeszéljék a böjtöléssel kapcsolatos lehetséges kimeneteleket és egészségügyi kockázatokat.

Használjon alternatív gyógyszert a vér tisztítására. Számos gyógynövény van, amely megtisztítja a vért. A Chapperal erős antioxidáns a természetben, amely tisztítja a vért. A Red Clover tisztítja és javítja a hiányosságokat a vérben. A bojtorján gyökér tisztítja a vért és növeli a szervezet eliminációs rendszereinek hatékonyságát, állítja a Baseline Nutritionals. Ezek a gyógynövények és mások gyógyszertárban kaphatók.

A máj és az epehólyag méregtelenítése. A máj a test szűrő rendszere. A máj tárolja a zsírt, a hulladékot és a régi koleszterin-lerakódásokat. A máj és az epehólyag szorosan együttműködik egymással. Ezért a máj tisztítása segít megszabadulni az epekövek epehólyagjától. A tisztítás megszabadul a májból és az epehólyagtól a tárolt hulladékoktól, és segít a vér tisztításában.

Vegye át a proteolitikus enzimeket lefekvés előtt és az étkezések között. A proteolitikus enzimek perceken belül bejutnak a véráramba, és stimulálják az immunrendszert a vérben lévő toxinok fogyasztására. Az enzimek bármely egészségügyi élelmiszerboltban megvásárolhatók.