Hány súly figyelő pontot kaphatok minden nap?

A Weight Watchers PointsPlus terv lehetővé teszi, hogy fogyasszon kalóriát számlálás vagy különleges étrendi élelmiszer vásárlása nélkül. A program olyan pontrendszeren alapul, amely pontokat rendel a mindennapi élelmiszerekhez, valamint a receptekhez és ételekhez a Weight Watchers adatbázisban. A Weight Watchers egy adott PointsPlus értékű juttatást kap minden nap, és az ételeit ennek megfelelően megtervezheti. Ezzel rugalmasan fogyaszthatod el az ételeket.

A program működése

A Weight Watchers egy PointsPlus értéket rendel az élelmiszerekhez az étkezés táplálkozásai alapján. A fehérje, a szénhidrát, a zsír és a rosttartalom figyelembe veszi. A tápanyag-sűrű élelmiszerek alacsony PontPlus-értéket kapnak, és a kevésbé tápláló ételeknek magasabb a PontPlus értéke. Ez lehetővé teszi, hogy mindaddig enni, amennyit csak akarsz, amíg maradsz a PointsPlus célponton belül, de arra buzdít, hogy jobb ételeket válasszon. Ha egészségesebb ételeket választasz, többet enni fogsz.

Hány pontot kapsz

A hozzárendelt minimális PontPlus értéket a 26. A napi pont teljes összegzéséhez a Weight Watchers egy saját formulát használ. Pontokat rendel az egyes komponensekhez – nem, életkor, magasság és súly. A hétenkénti további 49 pontletű értéket is megkaphatsz, vagy egyszerre használhatja őket. Ezenkívül a PointsPlus értékek a fizikai aktivitás különböző formáihoz vannak rendelve. Amikor fizikai tevékenységet végez, hozzáadja a tevékenységhez rendelt pontokat a napi PointsPlus összegéhez.

A PointsPlus Allowance beállítása

Vegye fel a kapcsolatot a Weight Watchers vezetőjével, hogy megtudja, milyen változtatásokra van szüksége, ha van ilyen. Ha több hétig vagytok anélkül, hogy elveszítenének vagy következetesen kevesebbet fizetnének kevesebb, mint 1/2 font heti, a vezetője javasolhatja Önnek, hogy csökkentse a juttatást. Ha túl gyorsan vesztesz – átlagosan hetente több mint 2 fontot – a vezetője ajánlhatja a PointsPlus célpontjának növelését. Amikor eléred a célsúlyodat, és áttérsz a karbantartásra, naponta 6 PointsPlus értéket adhatsz hozzá. A vezetője többé-kevésbé ajánlhatja a helyzetét.

Példa egy napra a súlynézőkre

Tegyük fel, hogy a PointsPlus juttatás napi 26. Ha van egy csésze gyümölcs joggal – PontPlus értéke 3 – a reggeli, ami hagy 23 pontot. Egy snackhez 1 csésze csirke tészta leves és 3 kis cookie lehet egy 6 pontjelű PontPlus értékre. Ha 3 uncia csirkét és 1 csésze fekete bab levest ebédel – PointsPlus értéke 4 – Maradjon 13 ponttal a vacsorához. Ebben a példában töltőfogást vehetsz igénybe, és még mindig jó a céltartományban.