Hány kalóriát egy hershey bárban?

Az eredeti tejcsokoládé receptje Hershey bárja 1900 körül van. Azóta a Hershey’s kibővítette a csokoládé vonalát, hogy hat ízét tartalmazza. A kalóriák mindegyik ízében kissé változnak, de átlagosan egy Hershey csokoládé bárjából körülbelül 200 kalóriát tartalmaz.

Kalória

A kiszolgáló mérete egy bár. Az ízétől függően egy bár 41 g vagy 43 g. Az egyes sávok kalóriái 180 és 220 között vannak. A standard Tejcsokoládé bár 210 kalóriával rendelkezik. A különleges sötét és extra krémes rudak a legkevesebb kalóriát tartalmazzák 180-at, a Cookies ‘n’ Cream pedig a legtöbb kalóriát, a 220-at.

Egyéb táplálkozási tények

A Hershey csokoládé bárjában 6-8 g telített zsírt tartalmaz, az ízétől függően. Ez az USA Mezőgazdasági Minisztériuma által meghatározott ajánlott napi érték 30-40% -a. A Hershey csokoládé bár 18 g-tól 24 g-ig terjed. Az USDA nem nyújt napi cukorjavaslatot, bár az ügynökség azt javasolja, hogy csökkentse a hozzáadott cukor mennyiségét az Ön étrendjében. Ezek közé tartozik a magas fruktóz kukorica szirup, maltóz, kukorica szirup és dextróz.

Tápanyagok

A csokoládé bár nem igazán az egészséges étel, bár tartalmazhat valami jó neked a tápanyagokat. A Hershey különleges sötét fajtái a vas napi ajánlott értékének 10 százalékát tartalmazzák. A sötét csokoládé szintén antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A Cleveland Klinika azt javasolja, hogy fekete csokoládét válasszanak a tejcsokoládé fölött.