Gyakorolja a nyak megvastagítását

A nyak izmai fontos funkciókat szolgálnak a testén, például a fej mozgatásával, a légzés segítésével, a fejét tartva, és a vér szállítása az agyba. Mint minden más izom a testben, a nyakat képzett gyakorlatokon keresztül fejleszteni és növelni a dimenziót és az erőt.

Erős nyak

A nyak gyakorlása természetes mozdulatokból és mozgáskörből áll, négy kategóriában, ismétléssel. Az elforgatás fúrói arra szólítanak fel, hogy fordítsd fejödet, és vállig vigyétek az állát mind a jobb, mind a bal oldalon. Ha a fület a váll felé tolja, és a háttámla felfelé tart, segít az oldalsó kiterjesztésekkel. A mellhajtás előrehaladása, az állát a melléhez irányítja, erősíti és megnyújtja a nyak hátsó részét. És a hiperextension gyakorlatok a mennyezet felé néznek, ahogy a fejed hátulja mozog a teste hátuljához.

szempontok

Húzza hetente legalább háromszor a nyaki gyakorlatokat, vagy amikor feszültséget vagy szorítást érzünk a vállán, a felső háton vagy a nyakán. Teljesíts nyolc-tizenkét reprodukciót minden edzéshez. Rendszeresen megnyúlik a nyakad egész nap, különösen akkor, ha dolgozik a számítógépen, segíthet enyhíteni a kellemetlen érzést. Forduljon orvosához, ha krónikus nyaki fájdalom alakul ki.