A gyors ejtőernyős képzés hatásai

A sebességes ejtőernyő viselése a sprinting edzések során egy olyan ellenállási elemet ad hozzá, amelyet a csípő és lábaknak felül kell hagynia. Milyen gyorsan tudsz sprintálni függ a technikádtól és a robbanásodtól a gyomrában, a quadricepszekben, a combnyeregekben és a borjakban. A sebességes ejtőernyő egy jó lehetőség a fejlett sprintek számára, hogy legyőzzék a fennsíkot. Azonban ez a lehetőség arra kényszerítheti a fiatalabb sprinteket, akik még mindig a technikán dolgoznak.

Növeli a sebességet

Az ejtőernyős gyorsaság ellenállása erőt ad a golyóknak, a quadricepeknek, a combnyeregeknek és a borjaknak a nagyobb robbanékonysággal való kötődésre. Ha ejtőernyőt viselsz, a csúszda nem nyílik meg, amíg fel nem éri a sebességet. Bár a szerszám nem feltétlenül segít a gyorsítás javításában, hatékony a teljesítmény javítása a sprintelés meghajtó szakaszában, ami a felszállás után és a legmagasabb sebesség elérése érdekében dolgozik.

A Speed ​​Ejtőernyők korlátozása

A sebességes ejtőernyő viselése potenciálisan hátrányosan befolyásolja a sprint-technikát. Emiatt Jeremy Sheppard az ausztrál sportintézet élettani tanszékének tanúsága szerint ellenállt a sprint eszközöknek, mint például a gyors ejtőernyőnek, csak olyan sportolóknak, akik fizikailag érettek. Ha sebességmérő ejtőernyőt viselsz, akkor növelheti azt az időmennyiséget, ameddig a lábad érintkezik a talajjal és növeli, hogy előre haladsz. Ezért ne okozzon problémát a sprinting biomechanikájában, mester sprint technikát, mielőtt beépítené a gyors ejtőernyős edzést.