Szőlő, finomságok

Ha gyors táplálékra van szüksége az üzemanyag feltöltéséhez, a gyümölcsös sütemények tápanyag-gazdag választékot nyújtanak. Egy csésze friss szőlő hozzáadásával a keverőhöz egy édes ízű süteményt ad, és segít Önnek megfelelni az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztérium napi ajánlásának 1,5-2 csésze gyümölcsből naponta. A szőlő sok antioxidánst is tartalmaz, amelyek megtarthatják sejtjeiket, és segíthetnek megelőzni a krónikus betegségeket az úton.

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma Országos Táplálékadatbázisának adatai szerint 1 csésze vörös vagy zöld mag nélküli szőlő mindössze 104 kalóriát tartalmaz, és gyakorlatilag nem tartalmaz zsírt, így egészséges édes kezeléseket tesz. Egy csésze szőlő 22 mikrogramm K-vitamint, a felnőttek napi ajánlásának 24% -át adja. A szervezet a K-vitamint használja a véralvadáshoz. A szőlő is gazdag polifenolforrás, hasznos növényi vegyi anyagok, amelyek antioxidánsokként hatnak a szervezetben. A szőlő bőre és magvak több antioxidánst tartalmaznak, mint a lédús hús, a 2010-ben publikált “International Journal of Molecular Science” című tanulmány szerint.

Hagyja el a cukor tálat, és használja a szőlőt, hogy ízesítse a smoothie. A pamut cukorszőlőnek erős édesség-szerű ízük van, és édesítheti az enyhe ízű gyümölcsökkel és zöldségekkel készült gömbölyűeket. Ha szívesen ízelítőt szeretne, próbálja meg az Oregon Állami Egyetem szerint az Interlaken szőlőt. A Concord szőlő és más bíbor fajták olyan antocianint biztosítanak, amelyek hatalmas antioxidánsok. Ha pörköli a vetőmagot, akkor a polifenolokat a vetőmagtól kapja. A szőlőmag E-vitamint, antioxidáns vitamint is kínál.

A szokásos sütőipari összetevők közé tartozik a lé, a friss gyümölcs, a tej, a joghurt és a zöldségek. Néhány smoothie recept jégkockát igényel, de túl sok hozzáadásával hígíthatja a smink ízét és vastagságát. A jég helyett tegyen egy marék fagyasztott szőlőt a keverőbe. Ha szőlő sminket szeretne, de nincs friss szőlő, használjon 100 százalékos szőlőlét. A Nutrition and Dietetics Akadémia szerint a szőlőlé gazdag antioxidáns forrást biztosít, amely védőhatást gyakorolhat a szív egészségére. Ha a zacskó receptje zöld leveles zöldséget tartalmaz, próbálja meg hozzáadni a leveles leveleket a fajta számára.

A sminkelés során tartsa szem előtt az élelmiszerbiztonságot, hogy megakadályozza az ételmérgezést. A Produce for Better Health Foundation szerint a szőlőt a hűtőszekrényben lévő műanyag edényben kb. Egy hétig tarthatja. Tárolja a szőlőt egy magasabb polcra, mint a hús húsában lévő nyers hús, így a hússzeletek nem csöpögnek rájuk. Mosson minden gyümölcsöt, mielőtt a sminket. A keverést követően azonnal hűtjük le a maradékokat. A FightBac.org szerint az élelmiszerrel borított baktériumok gyorsan reprodukálódnak a 40 és 140 fokos hőmérséklet között. A szoba hőmérséklete ebbe a zónába esik.

A szőlő előnyei

Szőlőfajták a sima termékekhez

Smoothie előkészítési javaslatok

Élelmiszerbiztonsági tippek