Hogyan lehet sütni tőkehal spenót

Amikor főzni parminnal főzünk valamit, egy firenzei tálat készítünk. Más szavakkal, amikor a tőkehalat spenótollal sütjük, az eredmény a tőkehal tőkehal. A tőkehal finom hal, így a spenót kiegészíti az ízét. A tőkehal tőkehalának csak két fő követelménye a tőkehal filé és a spenót. Ezenkívül megkülönböztető mártást is létrehozhat, amely tovább növeli mind a kulcsfontosságú összetevők ízét.

Mosás 1 lb friss spenót folyó víz alatt. Hagyja, hogy a spenót néhány percen át egy szűrőedényben üljön le.

Helyezze a spenót egy serpenyőbe, és melegítse őket közepes. Keverjük össze a leveleket egy fa kanállal, ahogy főzzük, hogy elkerüljük a borzongást. Amikor a spenót megérezi, átvisszük a szűrőanyagra a lefolyóba. Hajtsa szét a leeresztett spenótot egy sütőedény alján.

Keverjünk 4 ts. Szárított bazsalikom, 1 csésze apróra vágott pirospaprika és 2 evőkanál. Sovány vagy alacsony zsírtartalmú tejet keverőben vagy élelmiszer-feldolgozóban, hogy mártást alkosson. Öntsük fél százalékát a spenót tetejére.

Állítsa be a tőkehal filékét a tetején a spenót és szezonálisan sózzuk meg a sót. Öntsük a fennmaradó mártást, majd a halat.

Fedje le a sütőedényt fedéllel vagy alumíniumfóliával. Sütjük a halat a sütőben 20 percig. Távolítsa el a fedelet, és villákkal piszkálja a tőkehalat. Ha ez megtörtént, akkor érdesnek kell lennie, ha megérinti.

Keverjük össze 1/4 csésze breadcrumbs és 2 evőkanál. Reszelt parmezán sajtot együtt egy tálban. Meghintjük a morzsát a hal tetején és sütjük fedetlenül, amíg a hal teteje barnul.