Hogyan kell sütni a pulyka szeleteket

A török ​​szelet vékony, csontos, 4-8 uncia-szelet, amelyet egy pulyka melléből vágnak. A nyers szeletek úgy néznek ki, mint a bárány, a borjú vagy a sertéshús, és hasonló főzési technikákat használnak. Azonban a pulyka szelet alacsonyabb zsírt és kalóriát tartalmaz. A törökütők hasonlóak a kicsontozott pulykacukorhoz és a receptek általában felcserélhetők. Használjon hús-hőmérőt, ügyelve arra, hogy a pulyka szeleteket egy biztonságos, 165 fokos hőmérsékletre főzzük, de vigyázzunk, nehogy túlcsomagolja őket. A török ​​szeletek soványak és a túl sütés száraz, kemény húst eredményez.

Helyezzük a pulyka szeleteket egy üveg vagy zománcos sütőedénybe. Vágja fel a szeleteket a választott apróra vágott zöldségekkel, például vörös és zöld paprikával, hagymával, fokhagymával vagy gombával.

Megszórjuk a zöldségeket sóval és borssal, valamint fűszerekkel, mint a kakukkfű vagy a zsálya.

Fedjük le a serpenyőt alumínium fóliával és 45-60 percig süsse le az edényt 350 fokos fahrenheitre, vagy amíg a szeleteket nem főzik, és már nem rózsaszín.

Alapos mennyiségű vajat vagy étolajat melegítsünk egy nagy serpenyőbe, majd szárítsuk meg a forró olajban levágott hagymát és fokhagymát addig, amíg azok nem puhulnak.

Öntsük a csirkeállományt vagy a húslevest, és forraljuk fel a keveréket, majd távolítsuk el az edényt az égőből, és száraz kenyér kockákkal vagy egy instant töltelékkeverékkel keverjük. Használjunk egy 12 ounce húsleveset minden csésze töltelékhez. Mentse el a kis mennyiségű száraz tölteléket a köret a tetején.

A keveréket egy sütőedényben terítse. Kívánt esetben átadja az áfonyamártás réteget a tölteléken át.

Zöldségek egész ételt készítenek

Töltő ünnepekre vagy bármely napra

Gyors és egészséges grillezett krumpli

Rendezzük el a pulyka szeleteket az áfonyamártás tetején és töltsük fel, és fedjük le a szeleteket tej vagy tejfehérje felével, mint a csirke, a zeller vagy a gomba. Használjunk körülbelül egyharmada tejjel minden levesleveshez.

Helyezzük az edényt egy 375 F-es előmelegített sütőbe, és 45-60 percig sütjük a szeleteket, vagy amíg a szeleteket nem főzzük, és rózsaszín marad.

Helyezzünk egy savas folyadékot, például bor, ketchup, citromlevet vagy ecetet egy tálba. Keverje hozzá barna cukrot, mézet vagy melaszt, és válasszon további aromákat, például Worcestershire szószot, szójaszózt, kakukkot, tengeri sót vagy darált fokhagymát.

Keverjük össze egy kis mennyiségű olívaolajat, amíg a pácolás a konzisztencia a sima paszta.

Öblítse le a pulyka szeleteket, és könnyedén megtörölje őket papírtörülközőkkel. Tegye a pácot egy visszazárható műanyag zacskóba, és tegye rá a szeleteket a zsákra. Nyomja össze szorosan a zsákot a szeleteléshez, és távolítsa el a lehető legtöbb levegőt, és zárja le a tetejét.

Helyezze a szeleteket a hűtőszekrénybe, és hagyja marinálni 1-8 órát.

Előmelegítsen egy beltéri vagy kültéri grill közepes hőt. Helyezzük a szeleteket a forró grillre és főzzük őket kb. 3 percig oldalanként, vagy amíg a húslevek nem világosak.