Hogyan kell kalibrálni egy igazi futópadot

Az True Fitness különböző futópad-modelleket kínál otthoni használatra. A futópad megvásárlásakor már kalibrált. Ha azonban a futópadot áthelyezi egy másik helyiségbe, vagy elvégzi a szolgáltatás elvégzését, újra kell kalibrálnia a gépet. A kalibrálás biztosítja, hogy a sebesség és a lejtés pontos legyen. A True Fitness futópadot néhány egyszerű lépésben kalibrálhatja.

Kapcsolja be a futópadot a “GRADE UP” és a “GRADE DOWN” gombok lenyomásával a kalibrálási üzemmódba való belépéshez.

Nyomja meg a “SELECT” gombot és adja meg a “01,” számjegyeket a maximális sebesség kalibrálásához. Nyomja meg a “FAST” és “SLOW” gombokat a maximális sebesség beállításához. Az öv megkezdi a kalibrálást. A beállítás mentéséhez nyomja meg a “START / RESET” gombot.

Adja meg a sebesség táblázat üzemmódot a “SELECT” megnyomásával és írja be a “02.” számjegyeket. Nyomja meg a “START / RESET” gombot a kalibrálás megkezdéséhez. A futópad futószalagja felgyorsul és lelassul. Várja meg, amíg az öv megáll.

Nyomja meg a “SELECT” gombot, és írja be a “03” számjegyeket a lejtés kalibrálásához. Nyomja meg a “GRADE UP” gombot a felső lejtési határ beállításához. A beállítás mentéséhez nyomja meg a “START / RESET” gombot.