Hogyan kell főzni gomba olaj nélkül

A jól előkészített gombák annyira ízletesek és lédúsak, hogy helyettesíthetik a húsokat mellékételben vagy főételben. Hozzáadják a textúrát és a mélységet a nap minden étkezésébe: Tálaljuk a pirítóst egy angol reggeli részeként, adjunk hozzá ebédre levesekhez vagy salátákhoz, vagy keverjük őket tészta ételekbe vagy gravitákba vacsorázni. A gombák zsírmentesek és alacsony kalóriát tartalmaznak, de ezek az értékesítési pontok elvesztik, ha olajban főztek. Az egészséges gomba ételek gazdag, összetett ízekkel történő elkészítéséhez helyezzük el a gombákat a levesben.

Nedvesítse meg kissé a papírtörülközőt. Használja a gomba tisztításához. A gomba felszívja a vizet, ezért használjon nedves törülközőt nedves törülköző helyett. Szeletelje a gombákat, ha szükséges.

Helyezzünk néhány teáskanál levest a serpenyőbe. Használjon olyan ízű húsleves, amely kiegészíti az elkészített ételeket. Melegítsük fel a húsleves közepes hőt a tűzhelyen.

Add hozzá gomba a serpenyőbe, amikor forró a leves. Hallgasson egy csillogó hangot. Ha nem hallja a sistergést, melegítse tovább a levest, majd adj hozzá egy másik gomba, és hallgassa újra. Ha egy gomba azonnal hozzáadja a csíkokat, adja hozzá a gomba többi részét.

Döntse meg a serpenyőt, és keverje össze a gombákat, hogy mindegyiket bevonják a húslevest. Helyezze el őket a serpenyőbe, nehogy átfedjenek vagy érintkezzenek.

Keressen további nedvességet a gombából a serpenyőbe. Ha úgy tűnik, hogy nem engedik fel a vizet, adjunk hozzá egy kis sót a serpenyőbe. Adjunk vékonyra szeletelt hagymát, fokhagymát vagy friss fűszernövényeket a serpenyőbe, ha szükséges.

Főzzük a gombákat, alkalmanként megkeverve, amíg a víz és a húslevél megszárad. Folytassa a főzést, folyamatosan kevergetve, amíg a gombák aranybarna színűvé válnak. Távolítsa el őket a serpenyőből, és tegye őket más receptekhez a főzés végén, vagy tegye őket külön-külön melléktermékként.