Séta közben

Az üres gyomrában járva zsírégető előnyt biztosít. Bár ez a stratégia nem mindenki számára felel meg, előnyös, ha nehézséget okoz a fogyás. A reggeli előtt gyakorolt, éhgyomorra gyakorolt ​​hatása miatt a szervezetnek több zsírt kell használni az üzemanyag számára. Ellenőrizze kezelőorvosával az esetleges egészségügyi problémákat, mielőtt az üres gyomorra próbálna járni.

Az egyik napról a másikra történő gyorsgyakorlás jelentősen növelheti a zsír oxidációját “- jelentette ki az Ottawai Egyetem kutatói egészséges fiatal férfiak tanulmányozása alapján. A zsíros oxidáció növekedése – a zsírok használata – járás előtt a reggeli képes az inaktív Az emberek látják az eredményeket, motiváltan maradnak, és tartsanak egy gyalogos programot.A Emma Stevenson által vezetett brit kutatók által feltett teljesség érzése azt sugallja, hogy az üres gyomoron való gyaloglás segíthet a korábban inaktív túlsúlyos embereknek az étkezési bevitelük csökkentésében Segítenek nekik sikeresen fogyni.

Az alacsony glikémiás reggeli az edzést megelőzően fokozta a zsírégetést és a teltségérzetet az inaktív nők körében, nyilatkozta Stevenson és munkatársai a “Journal of Nutrition” 2009. májusi számában. Bár a szerzők úgy találták, hogy az éhgyomorodás során több zsírt éget el, az alacsony glikémiás reggeli jóval ésszerűbb lehet sok ember számára, és a kutatók rámutatnak a reggeli reggeli fontosságára. Az alacsony glikémiás ételek közé tartoznak a joghurt, a régimódi zabpehely vagy a fehérje és a teljes kiőrlésű diéta.

A zsír vagy lipolízis lebomlása az inzulin hatásával csökken, ami az egyik oka annak, hogy a reggeli előtt gyalogoljon, több zsírt éget el. Ha azonban az energiát, amelyet a gyaloglással helyettesít, a kalóriák, amelyeket eszel, akkor fenntartja az energiamérlegét. Az energiamérleg fenntartása azt jelenti, hogy a zsír oxidációja nem növekszik, a Denveri Colorado Egyetem kutatói megkötötték. A negatív zsíranyag elérése érdekében – testzsírcsökkentés – a testmozgásból származó zsírégetésnek felül kell haladnia a zsírbevitelét.

A reggeli segít a súlykezelésben. Egyes egyéneknél étkezés nélkül végzett gyakorlatok rövidebb edzést eredményezhetnek. A gyors, nonstop járás több kalóriát éget el, mint a séta. A testsúlycsökkenés és az edzés javítása érdekében a testmozgás időtartama és intenzitása növeli a testsúlycsökkenést. Ellenkező esetben, mivel a szervezet hatékonyabbá válik, kevesebb kalóriát használ, ami súlycsökkenést okoz.

A bõr zsírégetése

Alacsony glikémiás reggeli

Több zsírt éget

szempontok