Evenflo baby suite utasításokat

Az Evenflo Baby Suite gyermekgondozási termék, melynek célja, hogy segítsen a szülőknek kényelmesen tartani gyermeküket utazás közben. A Baby Suite három fő alkotórészből áll: egy játszótér, egy bassinet és egy váltóállomás. A bassinet és a váltóállomás szükség esetén a játékterülethez csatlakozik, és minden egyes elemet úgy terveztek, hogy behajlítsa, ha nincs használatban. A játéktér alsó részéhez rögzített görgő kerekek lehetővé teszik a szülő számára, hogy könnyen áthelyezze a gyermeket egy helyről a másikra.

Játékterület

Fordítsa felfelé a mellékelt játékterületet. Csúsztassa a két kerék szerelvényt a lábakra, hornyolt végekkel. Csúsztassa a két lábat a lábakra lapos végekkel.

Mózeskosár

Hajtsa vissza a játékterületet egy álló helyzetbe, és húzza ki a három tépőzár fület a köteg oldalán. Távolítsa el a matracpárnát a kötegből, majd húzza ki a játékterületet, amíg el nem indul.

Váltóállomás

Fogja meg a játéktér felső hosszú sínjeit, és húzza fel őket addig, amíg meg nem éri őket. Ismételje meg a rövid felső síneket.

Lépjen be a játszótérbe, és nyomja lefelé a bázist, amíg úgy érzi, hogy a helyére nem pattan.

Helyezze a matracpárnát a játéktérbe, a párnázott oldal felfelé nézve, a padot simítsa az alapra.

Nyomja le a sarok és a párna középpontját, hogy rögzítse őket a tépőzáras csíkokra.

Csúsztassa a két egyenes csövet a bassinethez rögzített ujjakba. Nyomja össze az ujjak végeit, amíg a tépőzár belseje nem rögzül.

Szerelje össze mindkét oldalsó csövet úgy, hogy az egyik cső lapolvasó részét behelyezi egy másik hornyos részébe.

Illessze a csövek végét a bassinet oldalához rögzített ujjakba. Nyomja át teljesen a csöveket az ujjakon.

Emelje fel a bassinet-et és helyezze a játékterületre. Illessze az oldalsó csövek végeit a játéktér sarkain lévő nyílásokba, majd nyomja le mindkét végét, amíg úgy érezte, hogy a helyére nem pattan.

Csúsztassa a végcsöveket a bassinet végein lévő ujjakba. Nyomja a végcsövek végeit a játéktér sarkain lévő nyílásokba.

Helyezze a matrac padot a bassinetbe. Nyomja le a párnát, amíg a tépőzáras tapaszok nem csavarodnak be a bassinet alapjához.

Adjon át két egyenes csövet az áthelyezõ állomás oldalán található ujjakba. Nyomja a csövek végeit az állomáshoz csatlakoztatott könyökcsatlakozókba.

Csúsztassa a hosszú csövet a könyökcsatlakozókkal a cserélő állomás elülső végén lévő hüvelybe. Illessze a csatlakozókat a két egyenes cső többi végére.

Emelje fel a váltóállomást a játékterület fölé, és engedje le a helyére.

Rögzítse a műanyag klipeket mindkét játéktér hosszú sínjéhez és egy rövid sínhez.

Húzza át a változó állomás pántjait a D-gyűrűn keresztül, húzza meg szorosan a hevedereket, és zárja le őket, amíg a tépőzár össze nem áll.